Rulada caramel

de ionela2682 in Prajituri, 5 Oct 2010 | 2720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  •  3 oua ,
  • 3 lg zahar ,
  • 3 lg faina ,
  • 3 lg ulei ,
  • Crema caramel:,
  •  300 ml lapte (1 1/2 cana ),
  •  4 lg zahar ,
  •  4 lg amidon+ 1 lg zahar,
  •  100 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada caramel:

-pentru blat procedam ca la blatul obisnuit,se coace cam 12-15 min,se scoate si se ruleaza strans cu tot cu hartia de copt,


Crema


_4 lg de zahar se pun intr-o cratita si se caramelizeaza,se toarna 1 cana de lapte si se tine pe foc pana se topeste zaharul



-intr-un castron 4 lg amidon cu 1 lg de zahar ,se adauga restul de lapte ( 100 ml)si se amesteca pana se incorporeaza amidonul



-se asaza cratita cu laptele caramel pe baia de abur ,se adauga amestecul de amidon si se tine pana se ingroasa,se lasa la racit

-untul se mixeaza cu 1 lg de zahar pudra ,peste care incepem sa adaugam din crema pusa la recit,amestecand pana se omogenizeaza



- se umple blatul,se ruleaza strans si se da la rece

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

05.10.2010, 20:47

maria_claudia 1

05.10.2010, 22:59

adasev12 1

05.10.2010, 23:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Snickers