Rulada caramel

de ionela2682 in Prajituri, 5 Oct 2010 | 3882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  •  3 oua ,
  • 3 lg zahar ,
  • 3 lg faina ,
  • 3 lg ulei ,
  • Crema caramel:,
  •  300 ml lapte (1 1/2 cana ),
  •  4 lg zahar ,
  •  4 lg amidon+ 1 lg zahar,
  •  100 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada caramel:

-pentru blat procedam ca la blatul obisnuit,se coace cam 12-15 min,se scoate si se ruleaza strans cu tot cu hartia de copt,


Crema


_4 lg de zahar se pun intr-o cratita si se caramelizeaza,se toarna 1 cana de lapte si se tine pe foc pana se topeste zaharul



-intr-un castron 4 lg amidon cu 1 lg de zahar ,se adauga restul de lapte ( 100 ml)si se amesteca pana se incorporeaza amidonul



-se asaza cratita cu laptele caramel pe baia de abur ,se adauga amestecul de amidon si se tine pana se ingroasa,se lasa la racit

-untul se mixeaza cu 1 lg de zahar pudra ,peste care incepem sa adaugam din crema pusa la recit,amestecand pana se omogenizeaza



- se umple blatul,se ruleaza strans si se da la rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada caramel" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

05.10.2010, 20:47

maria_claudia 1

05.10.2010, 22:59

adasev12 1

05.10.2010, 23:03

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de pui in aluat de foietaj
  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada din albusuri cu frisca si nuca