Rulada cu banana si ciocolata

de rafaela in Prajituri, 18 Ian 2013 | 1624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri de zahar tos
  • 4 oua (galbenusuri si albusuri în vase separate)
  • 4 linguri de faina
  • 1 pachet de praf de copt
  • ingrediente pentru crema
  • 1 litru de lapte
  • 3 linguri de faina
  • 4-5 linguri de zahar tos
  • 2 oua
  • Daca doriti ciocolata,
  • 1-2 linguri de cacao
  • 2 banane
  • nuca de cocos sau nuci pisate.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu banana si ciocolata:

4 linguri de zahar 4 galbenusuri de ou si se bat cu mixerul. Intr-un castron separat se amesteca 4 linguri de faina cu 1 lingurita praf de copt. 4 albusuri de ou într-un alt castron, amestecati pana cand se formeaza spuma. Se amesteca în ou albusul de ou indulcit. Amesteca, se adauga incet faina.


Se pune hartie de copt pe tava si se unge cu putin ulei. Se toarna aluatul cu o lingura. Se baga la cuptor, la 170 C si se lasa pana se rumeneste. Dupa ce este copt aluatul il scoateti si il faceti rulou cu hartie de copt unsa cu ulei. Dupa ce ati obtinut ruloul il infasurati cu un prosop umed dar sa fiti atenti sa nu il infasurati prea strans, ca se poate rupe.


Pregatirea cremei: 3 linguri de faina, 4-5 linguri de zahar tos, 2 oua si 1-2 linguri de cacao. Puneti toate aceste ingrediente intr-o craticioara mica si turnati incet lapte rece si amestecati.


Desfaceti acum incet ruloul si turnati multa crema. Mai mult de jumatate din crema trebuie sa o introduceti in rulou. Pe lungimea ruloului se adauga cele 2 banane curatate dupa care il faceti din nou rulou. Dinnautru va iesi crema si o luati cu o lingura si turnati pe deasupra si pe langa rulou. Pe deasupra se pot pune dupa dorinta nuci pisate, fistic sau nuca de cocos.


Puneti la frigider pana se raceste dupa care puteti servi . Pofta buna .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu banana si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ciocolata şi banane