Rulada cu ciuperci

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2011 | 11397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ciuperci
  • 1 fir de praz mai maricel
  • marar
  • 250 g unt sau margarina
  • 300 ml lapte
  • 200 g faiana
  • 4 oua
  • 200 g cascaval
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciuperci:

Laptele se pune pe foc impreuna cu 150 g unt si sare. Dupa ce s-a topit untul se adauga faina toata si se amesteca energic pana se ia aluatul de pe oala.


Se da de pe foc si se adauga ouale, pe rand, amestecand dupa fiecare.


Se pune aluatul cu lingura in tava de cuptor (32/35 cm), tapetata cu hartie de copt.


Se coace la foc potrivit, in cuptorul incins, pana se rumeneste usor pe margini.


Se scoate din cuptor si se rastoarna pe alta hartie de copt.


Pentru umplutura:


Se caleste prazul taiat marunt in cele 100 de grame de unt ramase, pana se inmoaie. Adaugam apoi ciupercile taiate si lasam cateva minute pe foc.


Adaugam mararul si potrivim de sare si piper.


Intindem umplutura pe foaie iar deasupra radem cascavalul.


Rulam cat mai strans, ajutandu-ne de hartia de copt.


Dam rulada la rece cel putin 30 de minute inainte de servire.


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

La Ancuta 1

06.02.2011, 21:01

Fetelor se pare ca suntem multe "ciupercoase". Multumesc de aprecieri

carmenvlad 1

08.02.2011, 05:49

Originala reteta si minunata rulada.

onuta 1

08.02.2011, 11:41

orice cu ciuperci sant prezenta, dar reteta asta nu este orice..este grozava

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de porc

de Ancutsa 5

ieri la 21:20

Cartofi umpluţi cu brânza şi afumătură de casă

de Ancutsa 5

ieri la 21:13

Gem de caise

de Ancutsa 5

ieri la 20:15

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute pane