Rulada cu crema de branza si portocala

de daniastefania in Prajituri, 23 Aug 2015 | 1560 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita cacao
  • Un praf de sare

Pentru crema:

  • 200 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • Sucul de la 1 portocala
  • 1 plic gelatina
  • Zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de branza si portocala:

Prima data vom face blatul. Separam ouale. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le mixam cu zaharul, pana se deschid la culoare. Adaugam peste galbenusuri, albusurile, amestecand usor cu lingura de lemn. Apoi adaugam faina si cacao. Amestecam bine totul. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C, timp de 10 minute.


Apoi scoatem blatul din cuptor si il rulam foarte strans. Lasam sa se raceasca. In acest timp pregatim crema. Amestecam branza cu zaharul si cu sucul de portocale. Gelatina o punem la inmuiat in putina apa rece, apoi o dizolvam intr-o lingura de apa fierbinte si o adaugam peste branza. Dam crema la rece doua ore. Apoi punem crema peste blat si rulam cu grija. Dam rulada o ora la frigider. Apoi pudram cu zahar pudra si servim. Pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de branza si portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

26.08.2015, 00:19

Cred ca e un deliciu!

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:38

Satisfyyourcravings 1

28.08.2015, 13:17

Combinatia suna tare bine!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu dulceata de lapte

ieri la 21:35

Dulceata (chutney) cu pere si condimente

ieri la 20:40

Salata de boeuf

de Oana 9

ieri la 17:41

Aperitive pentru masa de Craciun sau Revelion

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cirese si crema de branza