Rulada cu crema de cacao si nuca de cocos

de Ligia Bxl in Dulciuri, 22 Iun 2013 | 22398 vizualizari

 

Asa cum spune fetita mea cea mica ''Rulada pour les filles et une pour les garçons'' asa ca am facut doua rulade una pentru fete si una pentru baieti,cea de fete este cu forme baroque iar ptr baieti cu forme de girafa :D

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 5 oua
  • 6 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura ulei
  • putina sare

Pentru crema:

  • 500 ml lapte
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 6 linguri de zahar
  • 3 linguri de nuca de cocos
  • sare dupa gust
  • 150 gr unt
  • 1 fiola esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de cacao si nuca de cocos:

Blatul: Se separa albusurile de galbenusuri.Se freaca spuma galbenusul cu zaharul,sarea si uleiul.Albusurile se bat spuma tare,se adauga compozitia de galbenus si faina la urma.Se amesteca toate incet sa nu se lase spuma de albus.

Daca vreti sa faceti un blat cu model,opriti putina compozitie si amestecati aceasta cu colorant sau cacao,apoi dati forme in tava pe foaie de copt,se coc putin apoi se scoate din cuptorsi turnati restul de compozitie simpla,se lasa pana se rumeneste putin.

Crema: Se fierb toate ingredientele la foc mic,se lasa sa se raceasca si se adauga 150 gr de unt,esenta de rom si nuca de cocos.

Se toarna peste foaie si se ruleaza cu grija.                                                                                                        

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de cacao si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada "Padurea Neagra"