Rulada cu crema de cacao si nuca de cocos

de Ligia Bxl in Dulciuri, 22 Iun 2013 | 22339 vizualizari

 

Asa cum spune fetita mea cea mica ''Rulada pour les filles et une pour les garçons'' asa ca am facut doua rulade una pentru fete si una pentru baieti,cea de fete este cu forme baroque iar ptr baieti cu forme de girafa :D

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 5 oua
  • 6 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura ulei
  • putina sare

Pentru crema:

  • 500 ml lapte
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 6 linguri de zahar
  • 3 linguri de nuca de cocos
  • sare dupa gust
  • 150 gr unt
  • 1 fiola esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de cacao si nuca de cocos:

Blatul: Se separa albusurile de galbenusuri.Se freaca spuma galbenusul cu zaharul,sarea si uleiul.Albusurile se bat spuma tare,se adauga compozitia de galbenus si faina la urma.Se amesteca toate incet sa nu se lase spuma de albus.

Daca vreti sa faceti un blat cu model,opriti putina compozitie si amestecati aceasta cu colorant sau cacao,apoi dati forme in tava pe foaie de copt,se coc putin apoi se scoate din cuptorsi turnati restul de compozitie simpla,se lasa pana se rumeneste putin.

Crema: Se fierb toate ingredientele la foc mic,se lasa sa se raceasca si se adauga 150 gr de unt,esenta de rom si nuca de cocos.

Se toarna peste foaie si se ruleaza cu grija.                                                                                                        

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de cacao si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Trunchi de copac x 2 (alb & negru)