Desert briose cu fructe confiate si banuti de ciocolata

de Valclaudia in Dulciuri, 11 Mai 2017 | 773 vizualizari

 

 Dau si cafeaua ;) Buna dimineata! :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua mari de casa
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri apa minerala
  • un praf de sare
  • putin praf de copt
  • 2 picaturi esenta de zmeura
  • 1 plic zahar vanilat
  • 50 gr fructe confiate
  • 6 linguri faina
  • banuti de ciocolata alba
  • banuti de ciocolata neagra
  • sclipici alimentar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu fructe confiate si banuti de ciocolata:

Preincalzim cuptorul la 180 grade C. 

Asezam in tava de briose hartiutele.

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu praful de sare.

Peste galbenusuri, punem zaharul si cel vanilat, esenta de zmeura, mixam pana se albesc galbenusurile, apoi adaugam uleiul, pe rand, lingura dupa lingura si mixam.

Adaugam si apa minerala, fructele confiate, iar la final incorporam alternativ faina si albusurile batute spuma.

Omogenizam usor cu o lingura de lemn sa nu se lase compozitia.

Umplem formele de briose cu aceasta compozitie la 3/4 din capacitate, asezam apoi banuti de ciocolata alba si neagra peste compozitie si dam tava la cuptor pentru 30 minute.

Facem testul cu scobitoarea, scoatem tava din cuptor, apoi briosele pe un gratar, le lasam la racit si la final, le dichisim cu putin sclipici alimentar.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu fructe confiate si banuti de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

anca_rm 1

11.05.2017, 10:19

delicioase , perfecte ar fi la cafea

Camelya 1

11.05.2017, 10:35

Minunate!

Rocsi 1

11.05.2017, 19:44

Am venit si eu la briosele tale! Imi plac mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca