Desert briose cu fructe confiate si banuti de ciocolata

de Valclaudia in Dulciuri, 11 Mai 2017 | 446 vizualizari

 

 Dau si cafeaua ;) Buna dimineata! :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua mari de casa
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri apa minerala
  • un praf de sare
  • putin praf de copt
  • 2 picaturi esenta de zmeura
  • 1 plic zahar vanilat
  • 50 gr fructe confiate
  • 6 linguri faina
  • banuti de ciocolata alba
  • banuti de ciocolata neagra
  • sclipici alimentar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu fructe confiate si banuti de ciocolata:

Preincalzim cuptorul la 180 grade C.


Asezam in tava de briose hartiutele.


Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu praful de sare.


Peste galbenusuri, punem zaharul si cel vanilat, esenta de zmeura, mixam pana se albesc galbenusurile, apoi adaugam uleiul, pe rand, lingura dupa lingura si mixam.


Adaugam si apa minerala, fructele confiate, iar la final incorporam alternativ faina si albusurile batute spuma.


Omogenizam usor cu o lingura de lemn sa nu se lase compozitia.


Umplem formele de briose cu aceasta compozitie la 3/4 din capacitate, asezam apoi banuti de ciocolata alba si neagra peste compozitie si dam tava la cuptor pentru 30 minute.


Facem testul cu scobitoarea, scoatem tava din cuptor, apoi briosele pe un gratar, le lasam la racit si la final, le dichisim cu putin sclipici alimentar.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu fructe confiate si banuti de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

anca_rm 1

11.05.2017, 10:19

delicioase , perfecte ar fi la cafea

Camelya 1

11.05.2017, 10:35

Minunate!

Rocsi 1

11.05.2017, 19:44

Am venit si eu la briosele tale! Imi plac mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite aperitiv, cu șuncă și cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 20:30

Mere la borcan pentru deserturi

de Rocsi 9

ieri la 20:14

Mini tarte cu conopida si broccoli

de oanapl 5

ieri la 19:55

Pasta alla puttanesca

de xana 5

ieri la 18:09

RETETA RECOMANDATA
Prajitura ,,Mokka,,