Biscuiti cu Nutella

de nadea68 in Dulciuri, 7 Dec 2014 | 1530 vizualizari

 

O reteta simpla si foarte gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 50 g zahar
  • 100 g unt
  • 2 oua
  • sare
  • zahar pudra 
  • nutella
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu Nutella:

Aluatul


Intr-un castron punem faina zaharul si untul taiat cubulete.Adaugam si in pic de sare.


Amestecam pana aluatul devine faramicios.Adugam ouale si framantam.


Cand totul este bine omogen ,aluatul il acoperim cu o folie alimentara si punem in frigider pentru o ora.


Dupa 1 ora scoatem aluatul il intindem pe masa de lucru si cu o forma rotunda decupam un numar egal se ,,cercuri,,.


Pe jumatate de ele punem o lingurita de nutella si acoperim cu cealalta jumatate de aluat.


Inchidem bine marginile .


Aprindem cuptorul la 180°.Pe o placa de cuptor,punem hartie pentru copt si asezam biscuiti nostri.


Bagam la cuptor cam 30 minute sau pana vedeti ca s-au rumenit deasupra.


Se scot,se lasa la racit si se dau cu pudra .


 

TIPS-URI

1

aluatul il puteti folosi si la tarte

2

in loc de nutella puteti folosi fructe sau ce doriti voi 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

08.12.2014, 09:02

Rocsi 1

08.12.2014, 21:34

Yamiii!

nadea68 1

13.12.2014, 15:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)