Rulada cu crema de cocos

de Retete cu Margareta Cismasiu in Prajituri, 22 Feb 2015 | 1440 vizualizari

 

Este un desert rapid,dar foarte savuros.Se pote face din biscuiti sau un blat uscat (inca un mod de a refolosi blaturile sau chiar cozonacul ramas),se poate adauga si nuca macinata in blat.Intr-un cuvant,este foarte versatila,avantaj de care am profitat la maxim.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat maro:
  • Un blat uscat cu cacao sau 250gr biscuiti cu cacao,
  • 200gr zahar pudra,
  • esenta de rom,
  • cateva linguri de gem.Eu am folosit gem de prune.
  • Ingrediente crema:
  • 250gr unt,
  • 200gr zahar pudra,
  • 200gr fulgi de cocos,
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de cocos:

 Blatul se rupe bucati si se mixeaza pana se face faramituri.Se adauga zaharul,esenta de rom si se omogenizeaza.Se incorporeaza gemul  pana cand devine o pasta foarte groasa,ca un aluat.                  

Se pudreaza cu fulgi de cocos o folie alimentara si se intinde compozitia de mai sus.                  

Untul se spumeaza,se adauga zaharul,fulgii de cocos si esenta de vanilie.Dupa ce s-a omogenizat bine se intinde peste compozitia maro.           Cu ajutorul foliei se ruleaza apoi se da la rece.

 

COMENTARII (9)

MOKUSKA

MOKUSKA 1

22.02.2015, 20:11

Rocsi

Rocsi 1

22.02.2015, 21:01

Imi place rulada asta!

monik80

monik80 1

10.03.2015, 08:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!