Tarta cu cocos

de anca_rm in Prajituri, 3 Mai 2016 | 1833 vizualizari

 

O tarta raw cu ingrediente sanatoase . Este o tarta rapida ca aproape toate preparatele raw. 
In ultima vreme , dupa cum ati putut observa , am incercat mai multe retete de genul acesta . sa stiti ca sunt bune , sanatoase si foarte rapide . Daca aveti copii carora le plac dulciurile va recomand cu mare drag acest tip de retete chiar daca sunt ceva mai costisitoare .
 Retete de Pasti
 

 

INGREDIENTE

  • 150 gr fulgi de cocos
  • 2 linguri zahar cocos
  • 100 gr unt : 70 gr unt cocos +30 gr unt cacao
  • Umplutura:
  • 200 ml crema de cocos (de la Alpro )
  • 1-2 linguri zahar cocos
  • 100 gr mascarpone (optional)
  • 5 capsuni
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu cocos:

Pregatim o tava de tarta . Tava mea are 25x10 . Am pus pe ea folie alimentara .

In vasul robotului punem fulgi de cocos , zaharul de cocos si untul si pornim robotul . Il lasam sa mearga pana cand avem o compozitie omogena.

Turnam compozitia in tava si nivelam ridicand usor pe marginile tavii. Compozitia a ajuns la tava de tarta si inca 3 forme mici de savarine .

Dam la frigider pana se intareste.

Cu ajutorul unui mixer batem crema de cocos impreuna cu zaharul si mascarponele pana cand are consistenta unei creme .

Daca nu puneti mascarpone crema va fi mai subtire .

Cand blatul de cocos este tare scoatem folia de pe el si il asezam pe un platou .

Turnam crema peste blatul de cocos si dam din nou la frigider .

Inainte de servire presaram zahar de cocos si bucati de capsuni .

Pofta mare .

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

-Licurici- 1

03.05.2016, 17:10

Ce mult imi place!

Rocsi 1

03.05.2016, 19:30

Mmm, pare sa fie tare buna si aromata!

mihaelar63 1

06.05.2016, 00:46

Perfect si sanatos, si dulce , si aromat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu banane si cocos