Prajitura (pasca) cu branza

de cristina1985 in Prajituri, 1 Mai 2016 | 706 vizualizari

 

Aceasta prajitura am facut-o intr-o oala de tort de 23 cm , iar ca masura am folosit un pahar de 250 ml. Va sfatuiesc sa intindeti aluatul inainte de a-l pune in forma (oala). Eu l-am intins cu mana si asa mi-a iesit. Retete de Pasti

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 g margarina
  • 1 ou
  • 3/4 pahar zahar
  • 2 lingurite cacao
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu stins
  • 1 lamaie (zeama si coaja)
  • faina cat cuprinde ( eu am pus 300 g)
  • Umplutura:
  • 500 g branza de vaci proaspata
  • 2 pliculete zahar vanilinat (sau o pastaie vanilie)
  • 3/4 pahar zahar
  • 3 oua
  • 1 lingurita amidon
Portii: 11
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura (pasca) cu branza:

Blat: Se amesteca toate ingredientele (inclusiv bicarbonatul stins cu putina zeama de lamaie ) si se imparte aluatul in doua parti inegale (una mai mare care se pune in tava si alta mai mica , care se tine la congelator 15 minute (pentru a se putea rade).


Umplutura:Se amesteca toate ingredientele si se toarna peste aluatul din oala.


Se scoate aluatul de la congelator, se da pe razatoare si se pune peste compozitia din oala.


Se tine la cuptor 60 minute sau pana este gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura (pasca) cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

marcela1979 1

01.05.2016, 17:31

Rocsi 1

01.05.2016, 21:22

Imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cocos si mascarpone