Prajitura (pasca) cu branza

de cristina1985 in Prajituri, 1 Mai 2016 | 828 vizualizari

 

Aceasta prajitura am facut-o intr-o oala de tort de 23 cm , iar ca masura am folosit un pahar de 250 ml. Va sfatuiesc sa intindeti aluatul inainte de a-l pune in forma (oala). Eu l-am intins cu mana si asa mi-a iesit. Retete de Pasti

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 g margarina
  • 1 ou
  • 3/4 pahar zahar
  • 2 lingurite cacao
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu stins
  • 1 lamaie (zeama si coaja)
  • faina cat cuprinde ( eu am pus 300 g)
  • Umplutura:
  • 500 g branza de vaci proaspata
  • 2 pliculete zahar vanilinat (sau o pastaie vanilie)
  • 3/4 pahar zahar
  • 3 oua
  • 1 lingurita amidon
Portii: 11
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura (pasca) cu branza:

Blat: Se amesteca toate ingredientele (inclusiv bicarbonatul stins cu putina zeama de lamaie ) si se imparte aluatul in doua parti inegale (una mai mare care se pune in tava si alta mai mica , care se tine la congelator 15 minute (pentru a se putea rade).


Umplutura:Se amesteca toate ingredientele si se toarna peste aluatul din oala.


Se scoate aluatul de la congelator, se da pe razatoare si se pune peste compozitia din oala.


Se tine la cuptor 60 minute sau pana este gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura (pasca) cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

marcela1979 1

01.05.2016, 17:31

Rocsi 1

01.05.2016, 21:22

Imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cozonac pufos cu cacao, nuca, stafide si rahat