Rulada cu crema de lapte condensat-1 an de Bucataras!!!!!

de lilik in Prajituri, 7 Aug 2011 | 10942 vizualizari

 

Va multumesc pentru toate clipele minunate petrecute alaturi de voi dragi bucatarasi....pt crema m-am inspirat de la prajitura "Kinder milch schnitte" by Miha(merci muuult,e minunata)...

 

INGREDIENTE

PT. BLAT:

  • 4 oua
  • 2 linguri cu miere
  • 60 gr zahar
  • 80 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri ulei
  • 1 praf de sare

PT CREMA:

  • 200 ml frisca lichida neandulcita
  • 200 ml lapte condensat
  • 2 lingurite cu miere
  • 100 ml lapte
  • 7 gr foi de gelatina
  • vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de lapte condensat-1 an de Bucataras!!!!!:

Pregatim prima data blatul pentru rulada :


separam ouale si batem albusurile ca pt bezea cu zaharul si mierea,apoi adaugam treptat galbenusurile amestecate cu uleiul si praful de sare.


La sfarsit adaugam faina si cacaua amestecand cu grija de jos in sus.Compozitia obtinuta o punem in tava de la cuptor tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incins la 180° timp de circa 10 minute.


Cand e gata punem blatul pe un prosop de bucatarie umed si rulam.Lasam deoparte sa se raceasca.


Intre timp facem crema de lapte condensat


punem gelatina la inmuiat in apa rece pt 5 minute,apoi o topim in 50 ml lapte fierbinte,impreuna cu mierea.Asteptam sa se racoreasca putin,apoi amestecam cu restul de lapte si laptele condensat.


Batem frisca cu vanilia si o amestecam cu cealalta compozitie,apoi dam la rece pana se intareste.


Cand e destul de tare o scoatem,amestecam si cu o lingura punem pe blat.


Intindem crema pe toata suprafata blatului,apoi rulam cu grija si dam la rece cel putin 2 ore.


Putem pudra cu zahar sau cacao...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de lapte condensat-1 an de Bucataras!!!!!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (70)

lilik 1

11.08.2011, 12:11

Va multumesc tuturor(vizibili si invizibili)

mimmi 1

12.08.2011, 13:44

mm ce bine arata !

lilik 1

14.08.2011, 14:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pariziene cu brânză dulce

de RODIMUR 5

ieri la 23:57

Fursecuri  cu unt de arahide si ciocolata

de Lau 9

ieri la 16:57

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

ieri la 15:40

RETETA RECOMANDATA
Desert baigli cu nuca si mac