Rulada "Krem a la Krem"

de Lau in Prajituri, 2 Feb 2012 | 2167 vizualizari

 

by diaconta,eu am modificato putin.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic crema Ole cu gust de ciocolata
  • zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • CREMA
  • 400 ml suc de portocale
  • 4 linguri de zahar
  • 1 plic budinca de capsuni
  • 200 ml frisca
  • 1 zahar vanilat
  • 50 g ciocolata alba
  • DECOR
  • frisca
  • ciocolata alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada "Krem a la Krem":

Galbenusurile se mixeaza cu cele 2 linguri de ulei. Albusurile se bat spuma cu 1 praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa, esenta, zaharul vanilat, galbenusurile in fir subtire, amestecand cu telul, adaugam cacao, plicul de creme ole, omogenizam si turnam in tava tapetata cu hartie de copt pentru cca 20 minute, sa treaca testul cu scobitoarea. O rasturnam pe o alta hartie de copt si rulam.


CREMA- Praful de budinca il amestecam cu putin suc si zaharul, restul il punem la fiert. Cand a inceput sa fiarba adaugam budinca amestecand continuu pana se ingroasa. Ciocolata o taiem bucati, adaugam 30 ml suc si punem vasul pe foc (eu am topit la microunde) o adaugam in budinca. Cand s-a racit budinca adaugam frisca batuta si omogenizam.


Desfacem rulada, adaugam crema si rulam din nou.


Ornam cu frisca,ciocolata,felii de portocala

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada "Krem a la Krem"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Lau 1

04.02.2012, 14:48

multumesc

gaby_gabytza 1

07.02.2012, 16:15

delicioasa

Lau 1

07.02.2012, 16:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada KREM A LA KREM