Rulada "Krem a la Krem"

de Angelina_Elena in Prajituri, 8 Mar 2012 | 2789 vizualizari

 

by Miha...mutumesc frumos pentru reteta draga Miha,abia acum am reusit sa o fac!A iesit foarte buna!Va invit si pe voi la cate o feliuta de rulada>:D

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic Creme Ole de ciocolata
  • Crema:
  • 200 ml frisca lichida(Hulala)
  • 200 ml lapte
  • 1 plic Creme Ole de vanilie
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 30 g unt
  • 50 ml frisca lichida

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada "Krem a la Krem":

Blat:


Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.Se adauga usor zaharul si se mixeaza pana obtinem o spuma tare si lucioasa.Galbenusurile se freaca cu uleiul,apoi se toarna peste spuma de ou.Se amesteca usor cu o lingura de lemn.La sfarsit se adauga Creme Ole de ciocolata si se amesteca usor pana la omogenizare.


Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc mediu,pentru cca 20 de minute.Dupa ce s-a copt,scoatem blatul din tava,il rasturnam pe un prosop usor umed,desprindem hartia de copt si rulam.Lasam la racit.


Crema:


Intr-un vas punem frisca lichida,laptele,Crema Ole de vanilie si mixam pana se intareste.Punem crema peste blatul rece,intindem cu o spatula si rulam.Dupa ce am rulat-o o invelim in folie de aluminiu si o dam la frigider pentru 1 ora.


Glazura:


Ciocolata impreuna cu untul si frisca lichida o topim pe baie de abur.Amestecam usor pana se topeste ciocolata.Lasam sa se raceasca putin,apoi glazuram rulada si o dam din nou la frigider(de data acesta neinvelita in folie de aluminiu).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada "Krem a la Krem"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (102)

Angelina_Elena 1

02.05.2012, 06:47

asa e LadyCrs,fina,cu gust placut de vanilie si ciocolata

Sanda s 1

24.05.2012, 00:03

perfect ti-a iesit!

Angelina_Elena 1

24.05.2012, 00:08

Multumesc Sandasorinela!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada KREM A LA KREM