Rulada "Krem a la Krem"

de Angelina_Elena in Prajituri, 8 Mar 2012 | 3116 vizualizari

 

by Miha...mutumesc frumos pentru reteta draga Miha,abia acum am reusit sa o fac!A iesit foarte buna!Va invit si pe voi la cate o feliuta de rulada>:D

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic Creme Ole de ciocolata
  • Crema:
  • 200 ml frisca lichida(Hulala)
  • 200 ml lapte
  • 1 plic Creme Ole de vanilie
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 30 g unt
  • 50 ml frisca lichida

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada "Krem a la Krem":

Blat:


Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.Se adauga usor zaharul si se mixeaza pana obtinem o spuma tare si lucioasa.Galbenusurile se freaca cu uleiul,apoi se toarna peste spuma de ou.Se amesteca usor cu o lingura de lemn.La sfarsit se adauga Creme Ole de ciocolata si se amesteca usor pana la omogenizare.


Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc mediu,pentru cca 20 de minute.Dupa ce s-a copt,scoatem blatul din tava,il rasturnam pe un prosop usor umed,desprindem hartia de copt si rulam.Lasam la racit.


Crema:


Intr-un vas punem frisca lichida,laptele,Crema Ole de vanilie si mixam pana se intareste.Punem crema peste blatul rece,intindem cu o spatula si rulam.Dupa ce am rulat-o o invelim in folie de aluminiu si o dam la frigider pentru 1 ora.


Glazura:


Ciocolata impreuna cu untul si frisca lichida o topim pe baie de abur.Amestecam usor pana se topeste ciocolata.Lasam sa se raceasca putin,apoi glazuram rulada si o dam din nou la frigider(de data acesta neinvelita in folie de aluminiu).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada "Krem a la Krem"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (102)

Angelina_Elena 1

02.05.2012, 06:47

asa e LadyCrs,fina,cu gust placut de vanilie si ciocolata

Sanda s 1

24.05.2012, 00:03

perfect ti-a iesit!

Angelina_Elena 1

24.05.2012, 00:08

Multumesc Sandasorinela!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Rulada KREM A LA KREM