Rulada KREM A LA KREM

de ela in Prajituri, 27 Ian 2014 | 3079 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • BLAT:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic praf CREME OLE CIOCOLATA DR OETKER
  • 1 praf de sare
  • CREMA:
  • 150 ml frisca lichida
  • 150 ml lapte
  • 50gr fulgi de ciocolata
  • 1 plic praf CREMA OLE VANILIE DR OETKER
  • 1 PLIC INTARITOR FRISCA
  • GLAZURA:
  • 100 gr ciocolata
  • 50 ml frisca lichida
  • 50 gr unt
  • 2 linguri lichior oua(sau alt fel daca nu aveti)
  • fulgi de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada KREM A LA KREM:

Batem albusurile cu un blat de sare,apoi adaugam treptat zaharul si mixam bine.Adaugam si galbenusurile,praful de crema si la final uleiul si omogenizam bine.Tapetam o tava mai mare cu hartie de copt(sau ungem cu unt si tapetam cu faina) in care turnam compozitia.Dam la cuptorul preincalzit cam 15minute(facem testul cu scobitoarea).Scoatem si o rulam in foaia de copt cat este inca cald blatul(sau intr-un prosop umed).
Laptele si frisca le amestecam cu praful de crema si intaritorul de frisca si le muixam pana se intareste crema.Adaugam fulgii de ciocolata si amestecam usor.
Derulam cu grija blatul,dam hartia jos si ungem blatul pe toata suprafata cu crema,apoi rulam usor la loc.
Topim ciocolata cu frisca si lichiorul,adaugam untul si lasam sa se omogenizeze bine compozitia.Turnam cu grija glazura peste rulada.Ornam dupa gust.Dam la rece cateva ore

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada KREM A LA KREM" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

T I M E A 1

27.01.2014, 16:40

faina treaba ai aici

xana 1

27.01.2014, 18:33

Delicioasa!!

diaconta 1

30.01.2014, 22:56

am facut si eu asa ceva si stiu ca-i tare buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada "Krem a la Krem"