Rulada KREM A LA KREM

de ela in Prajituri, 27 Ian 2014 | 4910 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • BLAT:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic praf CREME OLE CIOCOLATA DR OETKER
  • 1 praf de sare
  • CREMA:
  • 150 ml frisca lichida
  • 150 ml lapte
  • 50gr fulgi de ciocolata
  • 1 plic praf CREMA OLE VANILIE DR OETKER
  • 1 PLIC INTARITOR FRISCA
  • GLAZURA:
  • 100 gr ciocolata
  • 50 ml frisca lichida
  • 50 gr unt
  • 2 linguri lichior oua(sau alt fel daca nu aveti)
  • fulgi de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada KREM A LA KREM:

Batem albusurile cu un blat de sare,apoi adaugam treptat zaharul si mixam bine.Adaugam si galbenusurile,praful de crema si la final uleiul si omogenizam bine.Tapetam o tava mai mare cu hartie de copt(sau ungem cu unt si tapetam cu faina) in care turnam compozitia.Dam la cuptorul preincalzit cam 15minute(facem testul cu scobitoarea).Scoatem si o rulam in foaia de copt cat este inca cald blatul(sau intr-un prosop umed).
Laptele si frisca le amestecam cu praful de crema si intaritorul de frisca si le muixam pana se intareste crema.Adaugam fulgii de ciocolata si amestecam usor.
Derulam cu grija blatul,dam hartia jos si ungem blatul pe toata suprafata cu crema,apoi rulam usor la loc.
Topim ciocolata cu frisca si lichiorul,adaugam untul si lasam sa se omogenizeze bine compozitia.Turnam cu grija glazura peste rulada.Ornam dupa gust.Dam la rece cateva ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada KREM A LA KREM" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

T I M E A 1

27.01.2014, 16:40

faina treaba ai aici

xana 1

27.01.2014, 18:33

Delicioasa!!

diaconta 1

30.01.2014, 22:56

am facut si eu asa ceva si stiu ca-i tare buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de lemon cake, in stilul meu

pe 30.09 la 22:51

Reteta de baclava cu nuca

de RODIMUR 8

pe 26.09 la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 2

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2064 puncte

Rocsi

1874 puncte

oanapl

1159 puncte

Gherca Daniela

1136 puncte

Bya Ralu

1124 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada "Krem a la Krem"