Rulada cu crema rapida

de Ina in Prajituri, 13 Apr 2010 | 19387 vizualizari

COMENTARII (25)

Miha 1

13.04.2010, 22:38

Faina rulada! Ai incercat vreodata sa prepari Crem Ole cu 200 ml lapte si 200 ml frisca lichida? E buna buna si nu mai trebuie nici gelatina.

gaby_duceag 1

13.04.2010, 22:53

ce grozav arata!

gaby_duceag 1

13.04.2010, 22:59

cate oua?

Ina 1

13.04.2010, 23:01

da, miha, fac fel de fel de combinatii. Am pus putina gelatina ca-si face alta consistenta, dispare porozitatea cremei facut la rece, dar tot cremoasa ramane si se intinde bine

Ina 1

13.04.2010, 23:02

aaaa, ms! N-am vz ca nu mi-a luat ouale

Ina 1

13.04.2010, 23:03

gata!!!

gospodinadecriza 1

13.04.2010, 23:51

Mamaaa, da ce de chestii tari faci, Inaaa!

nadina73 1

14.04.2010, 00:12

felicitari nota 10 arata foarte bine 5 furculite Ina

Ina 1

14.04.2010, 07:56

multumesc, gospodinadecriza!
multumesc, nadina73!
Acum, o intrebare : care-i treaba cu furculitele? ( Eu pap si fara... )

Ina 1

14.04.2010, 08:19

Ah! acum vad furculitele din dreptul retetelor

Ina 1

14.04.2010, 08:34

'neatza, Gaby!
Supeeeeer!!!!!!!!!! Am dat tare, in birou!!!!!!!

gaby_duceag 1

14.04.2010, 08:44

bravo.asa si trebuie.cine asculta incet,n-asculta muzica))doar o maraiala

Ina 1

14.04.2010, 09:05

eh...am inchis-o acum, ca a venit sefu'

Dana Cristea - pusikmea 1

14.04.2010, 10:36

foarte bn arata, pont pt ca rularea sa fie perfecta se umezeste un prosop si se ruleaza blatul pe el, se lasa o ora dupa care punem crema.

Rocsi 1

14.04.2010, 11:11

imi place mult

silvi0ara 1

14.04.2010, 11:30

Tare bine mai arata.

mena29 1

14.04.2010, 14:46

felicitari,arata super bine

Ina 1

14.04.2010, 14:54



pusikmea, eu cu pontul ala am dat gres : blatul cu prosopul umed s-au facut un tot, lipindu-se intre ele... am ratat rulada... ( e adevarat ca am incercat doar odata ). Eu nu recomand procedeul pentru ca e mult mai simplu sa rulezi blatul imediat cum il scoti din cuptor , direct pe hartia de copt. Cu prima ocazie am sa postez o fotografie cu operatiunea in sine, sa ma fac inteleasa mai bine.

Dana Cristea - pusikmea 1

14.04.2010, 15:06

da, asa este asta in cazul in care faci cu hartie, eu de multe ori o fac fara si de aceea rulez cu prosopul, mie imi iese tot timpul, intr-adevar se lipeste putin, insa nu-i bai k e pe partea interioara si imi place k se inmoaie si baltul, nu ramane sec, zic asta pt k si eu am facut odata asa cu hartia si fiind obisnuita cu baltul siropos, asa mi-a lasat senzatia, dar bineinteles k fiecare face cum stie mai bn

izulika 1

14.04.2010, 17:49

super am adaugat reteta ;la favorite

madi_marin 1

14.04.2010, 19:18

si eu am adaugat-o la favorite.....

Ina 1

16.04.2010, 12:16

Laly 1

20.04.2010, 22:24

Si eu la favorite.5 furculite

Ina 1

21.04.2010, 19:42

multumesc, Laly

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert Swiss Roll-Rulada cu capsuni