Rulada cu dulceata de zmeura

de Constelatialeu in Dulciuri, 20 Ian 2013 | 1375 vizualizari

 

Dulceata de zmeura e printre preferatele mele si o folosesc destul de des la diverse retete.Cand n-ai timp de bibilit,o rulada te scoate din impas.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • un praf sare
  • dulceata de zmeura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dulceata de zmeura:

Albusurile se separa de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,se adauga zaharul se bate incontinuare si apoi se adauga galbenusurile,pe care le incorporam bine,la final adaugam faina.Tava de la aragaz o imbracam cu coala de copt turnam compozitia si o dam la cuptor,este gata cand trece testul scobitorii.Udam un servet mai mare pe care rasturnam compozitia coapta,scoasa din cuptor si rulam repede ca sa nu se rupa .Cand s-a racit intindem dulceata,cat ne lasa inima,rulam la loc si taiem in felii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Sim0na 1

21.01.2013, 11:21

si eu sunt fan dulceata de zmeura!

diana_k 1

21.01.2013, 11:46

daca e cu zmeura vreau si eu

laura_n 1

21.01.2013, 15:00

delicioasa si aromata !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piure de castane