Rulada cu foi de napolitana, biscuiti si rahat

de Constelatialeu in Dulciuri, 24 Sep 2015 | 21102 vizualizari

COMENTARII (25)

Merisor 1

24.09.2015, 18:27

Super! Am facut si eu, e mai aspectuoasa asa.

Adele 1

24.09.2015, 18:29

MotanLaOale 1

24.09.2015, 18:34

buna buna

Aletta 1

24.09.2015, 18:38

Preferata mea

delia64 1

24.09.2015, 18:45

Interesanta reteta !!!

Gherca Daniela 1

24.09.2015, 18:45

Constelatialeu 1

24.09.2015, 18:49

Merisor,ai dreptate,are un aspect mai frumos !

Constelatialeu 1

24.09.2015, 18:49

Multam,dragilor !

Andra_Constantinescu 1

24.09.2015, 18:53

Buna!

reisnaor_2006 1

24.09.2015, 19:44

superrrrrrrrr buna

Ina 1

24.09.2015, 20:10

Bine ca l-ai imbracat, ca vine iarna )
Chiar arata bine

Corinuta 1

24.09.2015, 20:23

du-te tu! da ce de treaba ai facut!

simona72 1

24.09.2015, 20:30

Faina reteta!!

Gicuta 1

24.09.2015, 20:52

alilianaa 1

24.09.2015, 20:56

ce-mi place!

diaconta 1

24.09.2015, 21:27

Ce buna-i

CameliaR 1

24.09.2015, 21:35

Iamiiiiiiiiiiiiii

Catalina L 1

24.09.2015, 21:48

la favorite ...yam yam

miki_a 1

25.09.2015, 01:44

Ce treaba buna ai facut! Ne place!

mihaelar63 1

25.09.2015, 02:21

Interesanta idee

-Licurici- 1

25.09.2015, 07:54

Ce ideee buna, nu m-am gandit la o rulada din foi de napolitana!

Rocsi 1

25.09.2015, 10:45

Chiar este super

- Andreea - 1

25.09.2015, 14:18

RuxyRux 1

25.09.2015, 19:39

Ah, ce buuuna prajiturica!

Panacris 1

21.05.2016, 21:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu stafide si rahat