Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de cristinutanicolita in Prajituri, 26 Mai 2014 | 2504 vizualizari
MOKUSKA 1
E buna, dar te rog sa imi spui cum ai rulat blatul, eu am o dilema, ma critica fetele sa nu mai folosesc prosop de bucatarie merci
mihaelar63 1
Place !!!
Adele 1
Bunica 1
O bunatate!Lia,eu rulez blatul in hartia de copt.Cum il scot din cuptor,il desprind de hartie si apoi in rulez cu hartia
Bunica eu am intrebat, dar am sa raman la hartia de copt . Daca doi zic ca m-am imbatat, atunci ma culc!
Krystyan Trendy 1
buna de tot
Constelatialeu 1
cristinutanicolita 1
Mokuska rulez blatul cu hartia de copt...
Multumesc bucatarasi dragi
Alinutza80 1
MotanLaOale 1
kukibella 1
Rocsi 1
Ce buna.
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 17:10
de Bucataras 6
la 14:08
de Stella29 1
ieri la 21:16
de Retete_gustoase 1
ieri la 16:14
de vasimur 4
ieri la 14:52
3 comentarii
de gaby_duceag 8
2 comentarii
1 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Caty
ony 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
inanna 1
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!