Rulada cu frisca si crema de ciocolata si alune

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 17 Dec 2014 | 2345 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 lg de faina
  • 3 lg de ulei
  • 5 lg de zahar pudra vanilat
  • un praf de sare
  • Ptr crema si ornat:
  • 300 gr frisca Meggle
  • 200 gr crema ciocolata si alune
  • 2 lg de zahar
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu frisca si crema de ciocolata si alune:

Se mixeaza albusurile de ou cu un praf de sare si cu cele 5 linguri de zahar pudra vanilat ,pana se obtine o bezea, in care incorporam galbenusurile amestecate cu uleiul.


Se incorporeaza si faina turnata in ploaie, amestecandu-se usor,pana se omogenizeaza perfect. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se toarna aluatul si se da la copt in cuptorul preincalzit, cca 15 min.


Se mixeaza frisca cu zaharul pana se intareste, apoi se imparte in doua parti.O parte o pastram pentru ornat si una o amestecam cu crema de ciocolata si alune si o intindem pe blatul copt.


Se ruleaza ajutandu-ne de hartia de copt si se da putin la rece.

 

TIPS-URI

1

Blatul copt se desprinde de hartie cu ajutorul unei lame de cutit si apoi se intoarce cu josul in sus, tot pe aceiasi hartie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu frisca si crema de ciocolata si alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

reisnaor_2006 1

18.12.2014, 20:39

delia64 1

18.12.2014, 23:25

Alexandra Burz 1

20.12.2014, 20:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crema de mascarpone si ciocolata