Rulada cu frisca si crema de ciocolata si alune

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 17 Dec 2014 | 2191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 lg de faina
  • 3 lg de ulei
  • 5 lg de zahar pudra vanilat
  • un praf de sare
  • Ptr crema si ornat:
  • 300 gr frisca Meggle
  • 200 gr crema ciocolata si alune
  • 2 lg de zahar
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu frisca si crema de ciocolata si alune:

Se mixeaza albusurile de ou cu un praf de sare si cu cele 5 linguri de zahar pudra vanilat ,pana se obtine o bezea, in care incorporam galbenusurile amestecate cu uleiul.


Se incorporeaza si faina turnata in ploaie, amestecandu-se usor,pana se omogenizeaza perfect. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se toarna aluatul si se da la copt in cuptorul preincalzit, cca 15 min.


Se mixeaza frisca cu zaharul pana se intareste, apoi se imparte in doua parti.O parte o pastram pentru ornat si una o amestecam cu crema de ciocolata si alune si o intindem pe blatul copt.


Se ruleaza ajutandu-ne de hartia de copt si se da putin la rece.

 

TIPS-URI

1

Blatul copt se desprinde de hartie cu ajutorul unei lame de cutit si apoi se intoarce cu josul in sus, tot pe aceiasi hartie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu frisca si crema de ciocolata si alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

reisnaor_2006 1

18.12.2014, 20:39

delia64 1

18.12.2014, 23:25

Alexandra Burz 1

20.12.2014, 20:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi de napolitane