Rulada cu gem de visine si crema de vanilie

de aalliinnaa07 in Prajituri, 18 Mai 2013 | 3743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blatul galben:
  • 3 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri apa
  • Pentru blatul roz:
  • 2 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura apa
  • gem de visine
  • Pentru crema
  • gem de visine
  • crema de vanilie Creme Ole de la Dr. Oetker
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem de visine si crema de vanilie:

Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma tare, apoi adaugam pe rand zaharul si mai batem putin.La sfarsit adaugam galbenusurile amestecate cu cele 2 linguri de apa, amestecam cu o lingura de lemn de jos in sus, apoi adaugam pe rand faina.


La fel procedam si cu cel de al doilea blat doar ca adaugam la sfarsit gem de visine pana devine roz.


Intr-o tava punem hartie de copt si coacem pe rand fiecare blat cate 10-15 minute.


Punem un prosop umed pe masa, punem blatul pe care l-am scos din cuptor, rulam blatul cu prosopul si il lasam pana se raceste.La fel procedam si cu cel de al doilea blat.


Crema de vanilie am facuto conform instructiunilor de pe pachet, am pus 400 ml lapte, praful si am amestecat cu mixerul timp de 3 minute.


Cand s-au racit blaturile le desfacem din prosop.Pe blatul alb punem un strat subtire de gem apoi un strat din crema de vanilie, peste punem blatul roz si punem la fel gem si crema de vanilie apoi rulam.Deasupra ruladei am pus restul din crema de vanilie si gem de visine.Rulada se pune la frigider timp de 2 ore.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem de visine si crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Lavinia 1

18.05.2013, 18:49

super

MonaMimi 1

18.05.2013, 20:22

Rocsi 1

18.05.2013, 21:12

O bunatate rulada

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu gem de caise