RULADA CU SPANAC SI BRANZA DE VACI

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2010 | 4749 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -7oua
  • -8 linguri de faina
  • -2 linguri de ulei
  • -450g spanac(congelat)
  • -350g branza de vaci -sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA RULADA CU SPANAC SI BRANZA DE VACI:

Se dezgheata spanacul si se toaca.Separat se amesteca branza de vaci cu 5 oua si sarea.Acest amestec se toarna peste spanac si se omogenizeaza bine.Se adauga faina .Compozitia rezultata se toarna intr-un vas tapetat cu ulei si faina.Deasupra se bat 2 oua si se da la cuptor .Se lasa sa se rumeneasca ,se scoate din cuptor ,se rastoarna pe o plansa(dar numai dupa ce s-a racit) si se taie felii potrivite.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "RULADA CU SPANAC SI BRANZA DE VACI" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Bucataras Medi 1

23.03.2010, 13:12

Nu-i asa ca este buna Valentina?.......................pup!

vero_closca 1

26.03.2010, 14:54

DELICIOS...ALTA RETETA DE INCERCAT! LA FAVORITE SI EA!

Bucataras Medi 1

27.03.2010, 16:43

Vero, ma bucur ca iti place..............te mai astept cu placere......................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la tigaie