Rulada cu spanac si porumb

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2011 | 4886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 300 g spanac congelat
  • 1 cutie mica cu porumb
  • 150 g cascaval
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • unt cat o nuca
  • faina
  • 1 lingura rasa cu mac
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac si porumb:

Spanacul dezghetat si ceapa taiate marunt se calesc in unt.Se lasa sa se raceasca si se adauga un ou si porumbul scurs de apa din conserva .Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.Intre timp lasam aluatul la dezghetat si apoi il intindem pe masa iar deasupra punem amestecul de mai sus cat mai uniform folosind o lingura.Radem cascavalul si presaram deaspra amestecului de spanac si porumb.Se ruleaza.Ruloul se unge cu un ou batut si se presara cu seminte de mac.Asezam ruloul intr-o tava de chec tapetata cu hartie pergament si dam la cuptor pentru circa 20 min.Se scoate tava din cuptor , se lasa sa se raceasca si apoi se taie felii potrivite.


Se serveste drept aperitiv.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac si porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

Bucataras Medi 1

23.02.2011, 08:49

Elena,te-ai inarmat cu furculitele , hai te rog la masa...........

Bunica 1

01.03.2011, 20:22

chiar daca ai facut-o de o saptamana.......e frig.....nu s-a alterat deci......o portieeeee!

Bucataras Medi 1

04.03.2011, 08:09

Buni, esti servita...............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crantanele cu masline