Rulada de carne cu ou

de Bucataras Monica in Porc, 1 Feb 2015 | 1905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg de carne tocata de porc
  • 6 oua fierte
  • 2 oua crude
  • 3 felii de franzela inmuiate in lapte
  • marar verde
  • sare
  • cimbru
  • 2 foi de placinta(cumparate)
  • 1 ceapa
  • 1 capatana usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne cu ou:

Se caleste ceapa.

intre timp,intr-un castron se amesteca carnea cu restul ingredientelor,condimentele,usturoiul(tocat marunt),cele 2 oua crude,verdeata,cele 3 felii de paine,apoi se adauga ceapa.

Se amesteca totul. Separat,ungem cu ulei 2 tavi de chec/cozonac.

Impartim compozitia in 2 parti egale si intindem fiecare parte de carne pe fiecare foaie unsa cu ulei. Peste carnea intinsa se pun oualele fierte,3 pe o foaie,trei pe o foaie,apoi se ruleaza. Se pun in tavi si se dau la cuptor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu ou" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

dantes 1

02.02.2015, 08:16

Buna!

Xandrinne 1

02.02.2015, 08:56

Buna!! Ma inscriu la o portie!

MotanLaOale 1

02.02.2015, 12:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!