Friptura de Craciun la tava

de MotanLaOale in Porc, 12 Ian 2021 | 812 vizualizari

 

Retete festive de iarna

 

INGREDIENTE

  • 500g cotlet
  • 500g ceafa
  • 500g fleica
  • 400g pulpa
  • 50ml ulei
  • 150ml apa
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de Craciun la tava:

Bucatile de carne de porc se taie felii de 1,5-2 cm.


Se pune uleiul intr-o tava si se pun bucatile de carne de porc.


Se presara cu sare, piper si boia pe ambele parti.


Se toarna apa in tava pe toata suprafata.


Se introduce in cuptor pentru 1 ora - 1,5 ore.


Se intoarce de mai multe ori si se uda cu sosul din tava.


Cand este rumenita frumos si putin crocanta este gata.


Se mananca alaturi de orice garnitura si neaparat cu muraturi.


Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de Craciun la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

17.01.2021, 19:44

Ce bunatate!

Ancutsa 1

22.01.2021, 20:14

Tare bun meniul!

MotanLaOale 1

22.01.2021, 21:40

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Martisor
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 01

    L

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu sos