Rulada de carne tocata la cuptor

de Corinuta in Mancaruri cu carne, 30 Mar 2018 | 58736 vizualizari

 

Am găsit rețeta într-o revistă de pe aici, doar ouăle fierte le-am pus eu în plus ca să semene cu drob. Foarte gustoasă a ieșit, cred ca o voi repeta.
"Bunatati de Paste"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocată amestec de porc cu vită
  • 100 g șunculiță afumată tăiată cubulețe
  • 2 cepe
  • 3 căței de usturoi
  • 1 lingură unt
  • 2 linguri pătrunjel verde tocat
  • 1 lingură cimbru tocat
  • 2 ouă crude + 3 sau 4 ouă fierte
  • 60 g pesmet
  • 1 lingură muștar
  • sare și piper măcinat
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne tocata la cuptor:

Punem untul la încins într-o tigaie. Curățăm și tocăm ceapa mărunt și o punem la călit în unt. Usturoiul curățat și pisat îl adăugăm la ceapă după câteva minute împreună cu șunculița si mai calim puțin amestecând din când în când.
Luăm de pe foc și adăugăm verdeturile tocate și amestecăm bine apoi lăsăm puțin să se răcească.
Între timp pregătim o tavă de chec tapetand-o cu o hartie de copt sau o ungem cu puțin ulei daca nu avem hârtie. Curățăm ouăle fierte de coajă.
Când s-a răcit puțin sunca și ceapa din tigaie, adăugăm mustarul, pesmetul și ouăle crude, amestecăm bine, adăugăm și carnea tocată și condimentam cu sare și piper, iar apoi frământăm totul foarte bine.
Punem în tavă jumătate din compoziția de carne, așezăm ouăle fierte în mijloc și acoperim cu restul de compoziție, după care dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru o oră și un sfert.
Când s-a rumenit frumos deasupra, este gata. O lăsăm să se răcească după care se poate felia și servi.
Poftă bună!

TIPS-URI

1

in compoziție mai puteti adauga o felie de pâine înmuiată în apa si stoarsa apoi bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne tocata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui