Rulada de cascaval

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2016 | 2090 vizualizari

 

Ce sa fie, ce sa fie? Ama trebaluieste prin bucatarie... Un aperitiv rapid, gustos si...frumos...
 
"Bunatati pentru colindatori"

 

INGREDIENTE

  • 1 buc cascaval 450 g
  • 1 cutie crema de branza pufoasa Delaco
  • 2 lg smantana grasa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • 100 g masline negre fara samburi
  • sare
  • piper macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cascaval:


Cascavalul il pui la fiert intr-o oala cu apa, cu ambalajul de plastic cu tot, pentru cca. 15 minute.


Desfaci ambalajul si asezi cascavalul moale pe folie alimentara, apoi il intinzi intr-o foaie de aproximativ 3 mm, cu ajutorul sucitorului sau cu mana, daca iti este mai usor (eu asa am facut...).


Cat timp fierbe cascavalul, tai cubulete mici ardeii si maslinele si amesteci crema de branza cu smantana, sare si piper dupa gust .


Dupa ce ai format foaia de cascaval, intinzi crema de branza si presari uniform ardeii si maslinele.


Rulezi cu grija, cu ajutorul foliei si formezi o rulada bine stransa pe care o dai la frigider pentru 3 ore.


Servesti taiata felii diagonale.


Pofta buna!



 

TIPS-URI

1

aperitive

2

rapid

3

festiv

4

ai grija ca bucata de cascaval pe care o folosesti sa fie cat mai plata, astfel risti sa nu se topeasca in intregime.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

diaconta 1

01.01.2017, 20:21

ce frumos arata

Rocsi 1

01.01.2017, 22:35

Cat de aspectoasa dar cat de buna trebuie sa fie!

Geanina87 1

02.01.2017, 09:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Clatite gratinate