Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

de Miha in Multicooking, 18 Apr 2019 | 526 vizualizari

 

Oala cu presiune a fost fobia mea din bucatarie si nu am inteles niciodata de ce i se spune „oala minune” Am inteles acest termen de cand am in bucataria mea acest Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune. Este minunea mea din bucatarie, pe care o folosesc aproape zilnic, fie ca slow-cooker, fie sa gatesc la abur, sub presiune sau pur si simplu ca o tigaie normala. Timpul este incomparabil mai scurt, efortul nu exista si aragazul este curat curatel in fiecare zi! Mai multe detalii despre aparat, despre ceea ce poate sa faca si pretul (cu reducere de 30%) le puteti afla AICI
Rulada de curcan a iesit grozav de buna, aromata si suculenta. Iar tocanita de hribi, ce sa va spun? O minunatie!

 

INGREDIENTE

  • Pentru rulada:
  • • ½ pulpa superioara de curcan (~500 g)
  • • sunca feliata (2-3 felii)
  • • cascaval
  • • cimbru uscat
  • • 2-3 linguri ulei
  • • 1 pahar vin alb
  • • 1 ceapa
  • • sare si piper
  • • 2-3 catei usturoi
  • • 1 crenguta cimbru uscat
  • Pentru tocanita de hribi:
  • • 1 ceapa mare
  • • ½ ardei rosu
  • • 500 g hribi (congelati)
  • • sare si piper
  • • usturoi (dupa gust)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune:

Bucata de pulpa de curcan se acopera cu o bucata de folie alimentara si se bate usor cu ciocanul de snitele cat sa se aplatizeze usor. Se presara sare si piper, apoi putin cimbru uscat. Se aseaza feliile de sunca si bucatile de cascaval. Se ruleaza cat mai strans posibil si se leaga cu sfoara de bucatarie.



  • Eu am pastrat bucata de piele de pe pulpa, am spalat-o bine si am invelit rulada, pas care nu este absolut necesar.


Se conecteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la sursa de curent, apoi se selecteaza programul BROWN/SAUTE. Dupa ce aparatul s-a incins suficient se pun in vas 2-3 linguri de ulei. Se pune rulada si se rumeneste usor pe toate partile, ajutandu-te de o spatula. Se apasa butonul STOP si opreste programul.


Peste rulada rumenita se toarna 1 pahar de vin alb, se pune ceapa taiata solzisori si usturoiul rondele, sare dupa gust si crenguta de cimbru. Se pune capacul aparatului si se roteste pana la pozitia de blocare. Se verifica supapa pentru aburi care trebuie sa fie inchisa. Se selecteaza din meniu functia POULTRY, presiune HIGH, timpul de 20 minute si se apasa butonul START.


Cand programul s-a terminat, cu ajutorul unei spatule lungi si cu manusa de bucatarie, se roteste supapa permitand sa se elibereze aburul, apoi se deschide capacul.


Se scoate rulada si se pastreaza la cald pana pregatim si tocanita.


Tocanita de hribi:


Vasul se curata si se conecteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la sursa de curent, apoi se selecteaza programul BROWN/SAUTE. Dupa ce aparatul s-a incins suficient se pun in vas 2-3 linguri de ulei si ceapa tocata marunt. Amestecand cu o spatula se caleste usor, apoi se adauga ardeiul taiat cubulete. Se soteaza 1 minut, apoi se adauga hribii. Se pune capacul aparatului si se roteste pana la pozitia de blocare.


Se verifica supapa pentru aburi care trebuie sa fie inchisa. Se selecteaza din meniu functia MEAT/STEW, presiune HIGH, timpul de 15 minute si spasa butonul START. Cand programul s-a terminat, se elibereaza aburul si la final se pune usturoiul maruntit si se amesteca.


La sfarsit se presara cu patrunjel verde tocat.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 17 %
899.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

22.04.2019, 21:08

o bunatate de preparat!

dantes 1

25.04.2019, 08:24

Buna!

mihaelar63 1

08.05.2019, 13:25

Delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Tabita _

11882 puncte

mihaelar63

10730 puncte

oanapl

9685 puncte

Rocsi

7318 puncte

Constelatialeu

6755 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de miel reteta la ceaun
  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de cartofi noi cu fasole verde, la cuptor

de RODIMUR 7

ieri la 18:51

Salata cu mozzarella, rosii si oregano

ieri la 15:58

Salata de avocado cu ton

de Lau 9

pe 08.04 la 21:54

Desert prajitura cu crema de portocale de post

de Rocsi 9

pe 08.04 la 20:28

Cartofi Duchesse, cu branza sarata

de RODIMUR 7

pe 08.04 la 12:42

RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu crema de nuci si visine din compot