Rulada de porc cu carnat si cascaval

de nico_nico in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2010 | 12641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. carne de porc(pulpa),
  • 3 buc. carnat afumat si prajit,
  • 3 castraveti murati,
  • mustar iute (sau dulce),
  • 50g cascaval,
  • 200 g sunca afumata,
  • scobitori.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu carnat si cascaval:

Carnea de porc se taie felii cat mai mari, se bat ca pentru snitele, se ung cu mustar si se aseaza felii de castraveti murati alternand cu felii de sunca si cascaval(daca nu doresti sa pui felii de cascaval poti sa-l dai prin razatoarea mica) iar in mijloc carnatul.Se ruleaza cu grija si se prinde cu scobitori.Se introduce la cuptor pentru aproximativ 1 ora, ruladele se pun intr-o tava cu putina apa si ulei. Se mai intorc din cand in cand si se mai stropesc cu sosul din tava. Daca doresti poti sa pui folie de aluminiu(ies mai fragede). Dupa ce s-au facut ruladele se scot scobitorile cat inca sunt calde.Dupa ce s-au racit se taie felii si se servesc ca aperitiv.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu carnat si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Laly 1

27.10.2010, 11:14

Dupa atata dulce,merge ceva sarat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

5552 puncte

RODIMUR

4690 puncte

lucy2002

3971 puncte

mihaelar63

3812 puncte

oanapl

3041 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Wedges, facuti acasa