Rulada de porc, umpluta cu carne tocata, la slow cooker Crock-Pot

de AlexTeacher in Slow Cooker, 22 Noi 2017 | 6099 vizualizari

 

Asta ca tot vine Decembrie si m-apuca pasiunea pentru carne mai ceva ca oricand ! :D
 
 

 

INGREDIENTE

  • Fleica de porc – 1 kg
  • Carne tocata de porc, cu grasime – 600 g
  • Pudra Harissa – ½ lingurita
  • Ghimbir pudra – ½ lingurita
  • Usturoi pudra – ½ lingurita
  • Boia dulce – ½ lingurita
  • Sare, piper
  • Ulei de masline – 1 lingura
  • Rozmarin – 1 crenguta
  • Vin rosu demisec – 80 ml
  • Ceapa salota – 1 buc
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc, umpluta cu carne tocata, la slow cooker Crock-Pot:

 Taie o bucata de fleica de 1 cm grosime, 25 cm lungime si 15 cm latime;

Condimenteaz-o cu sare si piper;

Condimenteaza carnea tocata cu ghimbir ras, usturoi pudra, boia dulce, harissa, sare si piper;

Taie ceapa salota cuburi mici si trage-o la tigaie in putin ulei;

Adaug-o apoi in carnea tocata si amesteca bine totul;

Desfasoara carnea tocata pe toata suprafata bucatii de fleica;

Ruleaza si leaga cu sfoara culinara;

Condimenteaz-o bine la exterior cu sare, piper, ghimbir si usturoi;

Incinge putin ulei in vasul slow cooker-ului Crock-Pot (eu am folosit 6L DuraCeramic Saute) – aromatizeaza uleiul cu crenguta de rozmarin si prajeste rulada pe fiecare parte, pe plita - Daca vasul nu poate fi pus pe plita, atunci dati-i culoare intr-o tigaie; 

Stinge cu vinul rosu si ia vasul de pe plita;

Pune-l in slow cooker Crock-Pot 6L DuraCeramic Saute si seteaza programul “high” si timpul de 3 ore si jumatate;

Odata incheiat programul, serveste cu o garnitura de orez basmati la alegere;

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc, umpluta cu carne tocata, la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc la slow cooker Crock-Pot 4,7 L