Piept de porc cu rosii la slow cooker Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 31 Aug 2016 | 3721 vizualizari

 

Iar am umblat la cioroi... imi place ca fragezeste carne, nu-mi place ca n-o rumeneste, dar am umblat si la cuptor....cu alte cuvinte am impacat si capra, varza, lupul si ce mai era prin poveste.....

 

INGREDIENTE

  • 1,150 kg piept de porc fara sorici
  • 5 rosii cca 1/2 kg
  • condimente Kotanyi
  • sare
  • 50 ml ulei
  • 5-6 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu rosii la slow cooker Crock-Pot:

Mai intai pregatim pieptul de porc il spalam, uscam cu un servet si apoi il portionam.

Apoi saram si condimentam, asezam carnea in vasul slow cooker Crock-Pot 2.4 l, adaugam uleiul si amestecam putin, acoperim cu capac si setam aparatul la optiunea high cca 3 ore.

Dupa aproximativ o ora adaugam rosiile decojite si taiate.

Dupa 2 ore 1/2 asezam carnea si sosul intr-un vas ceramic, adaugam usturoiul si bagam totul la cuptor pana se rumeneste si mai scade din sos.

Se poate servi cu diverse garnituri, piure, cartofi fierti, cartofi prajiti sau paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu rosii la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

dantes 1

04.09.2016, 08:46

Bun!

Panacris 1

04.09.2016, 16:41

Dar de ce ai transferat mîncărica în alt vas de ceramică? Eu am pus vasul de la CrockPot în cuptor și nu s-a crăpat )) Urmează să-l mai testez pe flacăra de la aragaz

Anett 1

06.12.2021, 21:27

Super mancarica!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de fazan cu urechi de lemn