Rulada de porc umpluta cu ciuperci

de Bya Ralu in Porc, 15 Mai 2013 | 6421 vizualizari

 

reteta am luat-o din Clik!Pofta buna,am modificat-o putin dar a iesit foarte foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 1/2 cutie conserva de ciuperci
  • 1 ceapa alba mica
  • 1 leg patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g.ulei de masline
  • 50 g vin alb
  • 1 pahar de apa
  • sare/piper/curcuma/boia dulce/busuioc/praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc umpluta cu ciuperci:

Carnea se curata de pielite,se spala bine,se usuca pe un prosop de hartie .Se taie,fara a se separa in bucati,se inveleste in folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele.Punem condimentele si presaram jumatate din patrunjelul tocat marunt.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei de masline,adaugam si ciuperciile scurse.Se calesc cateva minute.

Ceapa si ciuperciile se pun peste carne,dupa care o rulam incet.Se leaga de jur imprejur cu ata sau cu snururi de silicon.

Se aseaza carnea intr-o tava termorezistenta,o stropim cu ulei de masline,se adauga usturoiul pisat,patrunjelul ramas,apa,vinul si condimentele dupa gust.

Se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce in cuptor pentru 40 minute.

Se inlatura folia,se mai toarna apa daca mai trebuie si se mai lasa 30 minute ,ca sa se rumeneasca.

Se serveste cu cartofi natur si morcovi fierti,care se adauga in sosul format de la rulada.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc umpluta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

16.05.2013, 14:24

data viitoare

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 22:28

apetisanta

Bya Ralu 1

07.11.2013, 05:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit