Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

de Rocsi in Pui, 1 Aug 2014 | 7638 vizualizari

 

Am vazut rulada asta la bucataras Dya si mi-a placut din prima. Nu a trecut mult timp si am pus in practica reteta, care, de altfel, imediat a si disparut. Foarte buna si chiar m-am gandit, ca este grozava pe un platou cu gustari. Multumesc mult Dya pentru reteta :*.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ardei kapia
  • 150 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita vegeta naturala
  • 3 crengute marar verde
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1/2 cana de apa
  • 1 varf de cutit oregano
  • 1 lingura ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval:

Ardeiul kapia il coacem, il lasam sa se racoreasca, apoi il decojim, il taiem pe o parte, scoatem cotorul si semintele.


Pieptul de pui il spalam, il batem cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare, il condimentam cu sare, piper si vegeta.


Cascavalul il dam pe razatoarea mare, adaugam mararul verde tocat marunt si le amestecam.


Ardeiul copt il umplem cu cascavalul ras si il asezam pe mijlocul pieptului de pui.


Rulam strans, ungem un vas ceramic cu ulei si asezam ruloul.


Pasta de tomate o amestecam cu apa, oregano, sare si piper, o turnam in vas, iar ruloul il presaram cu pesmet.


Acoperim vasul cu capac si il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 25-30 de minute.


Dupa acest timp luam capacul, stropim cu zeama din vas. Mai stropim de doua ori, iar dupa circa 15 minute scoatem vasul din cuptor.


Il lasam sa se racoreasca putin si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Rocsi 1

29.08.2014, 20:37

Cris

babi5 1

29.11.2014, 14:49

Rocsi 1

29.11.2014, 20:03

Babi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Friptură de cocoş cu ghebe, în sos de vin roşu