Rulada de pui cu cascaval

de Miha in Pui, 28 Apr 2009 | 9162 vizualizari

 

O idee pentru masa de seara...Sau poate pentru pranz...de ce nu?

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 100 g cascaval feliat
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • 4-5 linguri pesmet
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu cascaval:

Pieptul de pui se feliaza si se bate cu ciocanul de snitele.Se sareaza si se pipereaza.

Asezam feliile de cascaval deasupra si rulam cat mai strans posibil.Fixam ruloul obtinut cu o scobitoare.

Oulale le batem bine cu putina sare si lingura de faina.Ungem bine rulourile cu acest amestec,dupa care le tavalim prin pesmet,din abundenta. Presam si cu mana daca este necesar.

Le punem intr-un vas yena,uns cu unt si dam la cuptor,pana se rumenesc bine deasupra.

Se pot servi cu o garnitura la alegere,noi i-am preferat simpli,cu salata verde cu rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Miha 1

29.04.2009, 16:02

Irina,macar la poze ma pricep si eu...

Multumesc de aprecieri! Pup!

epurasha2bb 1

12.04.2010, 10:46

bai mihule tu ma faci sa-ti execut toate retetele ! trecut la favorite!

Miha 1

12.04.2010, 11:16

Spor la treaba!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu