Rulada de pui cu spanac

de epurasha2bb in Pui, 5 Mar 2010 | 3729 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (se poate face si cu piept de curcan foarte bine),
  • 10 linguri de spanac,
  • 1 cescuta de lapte,
  • 1 nuca de unt,
  • sare si piper alb,
  • 1 ou,
  • pesmet,
  • faina.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu spanac:

Se bate bine cu ciocanul pieptul de pui dezosat.Separat pregatim spanacul.Spanacul congelat se decongeleaza la temperarura camerei si apoi se scurge bine.SEpune in craticioara cu laptele si se lasa putin la fiert, apoi se adauga untul si cand se ingroasa se rasneste deasupra sare si piper alb.Se lasa un pic la racit.Se pune cu lingura deasupra pieptului de pui batut.Se ruleaza cu grija sa nu curga afara spanacul se prinde cu cateva scobitori, se da prin faina, ou batut si la sfarsit pesmet.Se inveleste ca o bomboana in hartie de copt.Se aseaza in tavita de chec unsa cu putin unt si se da la cuptorul incins.Se lasa sa se rumeneasca, intorcand din cand in cand.Apoi se scoate din cuptor si se scot scobitorile.Rulada deja e coapta ianuntru si arata legat si frumoasa insa crusta de deasupra va fi mai aurie daca o scufundati putin, macar 10-15 secunde in baie de ulei incins.Apoi scoateti si scurgeti bine de ulei.lasati sa se raceasca putin.Apoi taiati rondele groase si serviti cu bilute de piure de cartof sau de mamaliga, sau cu sos galben de unt cu ierburi aromate.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Teo 1

05.03.2010, 21:44

ce combinatie ! pe cat de sanatoasa ,pe atat de frumoasa!

epurasha2bb 1

06.03.2010, 09:25

Mersi Teo!

nadina73 1

06.03.2010, 23:03

imi place ideea ,cred ca e grozava mai ales ca eu folosesc tare mult pieptu de curcan

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Batuta de pui la cuptor