Rulada de pui cu spanac

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2013 | 5040 vizualizari

 

In gradina a rasarit din nou spanacul , si avand nevoie de un aperitiv aspectuos si cat de cat rapid m-am pus sa fac aceasta rulada .
Eu zic ca a iesit bine.

 

INGREDIENTE

  • o bucata mai mare piept de pui
  • cam 200 gr spanac
  • 100 gr cascaval
  •  2 linguri ulei
  • 2 linguri seminte susa (optional )
  • sare
  • piper

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu spanac:

Bucata de piept de pui o spalam putin in apa rece , o uscam cu un servet si o punem pe o tabla de lemn .

Cu un cutit bine ascutit o taiem transversal , dar nu chiar pana in capatul bucatii , in asa fel incat sa se tina o parte de cealalta .

O batem cu batatorul de snitele , pana obtinem o bucata subtire de carne .

Punem sare si piper si lasam la macerat o jumate de ora cel putin .

Pana se macereaza carnea spalam  spanacul si il oparim in apa calda cu putina sare .

Punem frunzele de spanac intr-o strecuratoare la stors.

Luam carnea , asezam deasupra spanac si pe mijloc bucati de cascaval.

Rulam acoperind capetele , prindem rulada cu scobitori sa nu se desfaca si o asezam intr-o tava . Deasupra punem uleiul si dam la cuptor .

Cand este aproape gata presaram semintele de susan si mai dam la cuptor pana cand se rumeneste un pic.

La cuptor trebuie tinuta cam 40 minute.

Scoatem din cuptor , lasam sa se raceasca si taiem felii.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (16)

Lau 1

17.10.2013, 14:43

Raisha 1

17.10.2013, 15:10

Delicios!

reisnaor_2006 1

20.04.2015, 13:24

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Frigarui aperitiv