Rulada de pui cu spanac

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2013 | 3350 vizualizari

 

In gradina a rasarit din nou spanacul , si avand nevoie de un aperitiv aspectuos si cat de cat rapid m-am pus sa fac aceasta rulada .
Eu zic ca a iesit bine.

 

INGREDIENTE

  • o bucata mai mare piept de pui
  • cam 200 gr spanac
  • 100 gr cascaval
  •  2 linguri ulei
  • 2 linguri seminte susa (optional )
  • sare
  • piper

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu spanac:

Bucata de piept de pui o spalam putin in apa rece , o uscam cu un servet si o punem pe o tabla de lemn .


Cu un cutit bine ascutit o taiem transversal , dar nu chiar pana in capatul bucatii , in asa fel incat sa se tina o parte de cealalta .


O batem cu batatorul de snitele , pana obtinem o bucata subtire de carne .


Punem sare si piper si lasam la macerat o jumate de ora cel putin .


Pana se macereaza carnea spalam spanacul si il oparim in apa calda cu putina sare .


Punem frunzele de spanac intr-o strecuratoare la stors.


Luam carnea , asezam deasupra spanac si pe mijloc bucati de cascaval.


Rulam acoperind capetele , prindem rulada cu scobitori sa nu se desfaca si o asezam intr-o tava . Deasupra punem uleiul si dam la cuptor .


Cand este aproape gata presaram semintele de susan si mai dam la cuptor pana cand se rumeneste un pic.


La cuptor trebuie tinuta cam 40 minute.


Scoatem din cuptor , lasam sa se raceasca si taiem felii.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Lau 1

17.10.2013, 14:43

Raisha 1

17.10.2013, 15:10

Delicios!

reisnaor_2006 1

20.04.2015, 13:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu carne de porc