Italian bruschetti

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2010 | 6421 vizualizari

 

Bruschetele sunt specialitatile italienilor, insa se consuma peste tot in lume ca fiind delicatese si se pot savura in orice combinatie, eu am ales sa le fac in combinatie cu cascaval.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 felii de paine
  • rosii chery
  • usturoi
  • piper
  • sare
  • oregano
  • cascaval ras
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Italian bruschetti:

Prajim feliile de paine intr-o tigaie de teflon sau la prajitorul de paine.


Cand feliile de paine sunt gata, se scot pe o farfurie si apoi se freaca pe o parte cu usturoi ungandu-se si cu putin ulei de masline.


Rosiile le taiem rondele, le punem peste feliile de paine, condimentam cu sare si piper dupa gust, apoi punem si cascavalul ras si dam la cuptor 2-3 minute pana se topeste cascavalul.


Dupa ce le-am scos de la cuptor asezonam cu oregano.


Se servesc calde atat ca aperitiv, mic dejun sau cina.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Italian bruschetti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

20.10.2010, 16:04

mi-au scapat in vacanta , dar acum ...

Dana Cristea - pusikmea 1

21.10.2010, 09:57

miha, multumesc

Dana Cristea - pusikmea 1

21.10.2010, 09:58

Doamna Mihaela sunt delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la cuptor