Rulada de pui cu telemea si ardei gratinat

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2012 | 1806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  500 gr piept de pui dezosat
  •  140+ 50 gr telemea mixta
  •  1 ardei capia rosu
  •  sare, piper
  •  boia de ardei dulce  
  • 200 gr smantana 25%  
  • 2 oua  
  • patrunjel verde tocat
  •  2 linguri de ulei
  •  1 lingura pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu telemea si ardei gratinat:

Se taie felii pieptul de pui (mi-au iesit 6 felii marisoare) si se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei dulce, se taie telemeaua felii de 1 cm grosime, apoi fasii de 1cm si ardeiul capia, fasii. Se aseaza cate-o fasie de telemea si unul de ardei si se ruleaza. Dupa ce se ruleaza feliile de pui, se seaza intr-un vas termorezistent uns cu ulei si tapetat cu pesmet, pe diagonala ( vezi foto ). Batem ouale cu un praf de sare, adaugam smantana, 50 gr de telemea rasa si patrunjelul verde tocat.


Se toarna compozitia peste rulada si se introduce in cuptorul incalzit cca 30 min, pana ce se rumeneste deasupra. Apoi scoatem vasul si radem cascaval deasupra.


Introducem iar la cuptor pana ce se topeste cascavalul .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu telemea si ardei gratinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Aurelia 07_07 1

05.03.2012, 10:42

Arata super

mamaieelena 1

05.03.2012, 12:45

MotanLaOale 1

05.03.2012, 14:16

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada din pulpe dezosate