Rulada de pui cu umplutura de carne tocata si ceapa verde!

de Panacris in Pui, 3 Dec 2011 | 5598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • file de piept de pui 750 g.
  • carne tocata amestec vita si porc 200 g.
  • oua 2 bucati
  • ceapa verde 2 legaturi
  • sare, boia dulce de ardei, piper macinat dupa gust

PENTRU SOS

  • smantana de gatit 200 ml.
  • apa 800 ml.
  • amidon 100 gr.
  • sare, boia dulce de ardei, piper macinat dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu umplutura de carne tocata si ceapa verde!:

Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in ulei si apa. Se adauga carnea tocata, se asezoneaza de sare, boia si piper si se lasa la foc mic pentru cca. 20 minute pana se evapora tot lichidul.

Cand s/a racit se adauga ouale si se amesteca bine. Fileurile de pui se bat usor ,se sareaza si pe fiecare bucata se aseaza cate un pic de umplutura de carne. Se ruleaza usor si se prinde fiecare file cu cate o scobitoare. Rulourile se pun intr/un vas termorezistent, se introduce vasul la cuptor pentru cca. 15 minute neacoperit pentru a se rumeni rulourile.

Intre timp se prepara sosul, astfel:

smantana se amesteca cu apa,  amidonul si mirodeniile, se aduce la punctul de fierbere si apoi se rastoarna peste rulouri. Se mai lasa la cuptor ptr cca. 30 de minute. Rulorile se servesc alaturi de galuste de cartofi, cartofi natur, orez sau paste. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu umplutura de carne tocata si ceapa verde!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu legume