Rulada de sorici de porc

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2009 | 40377 vizualizari

 

Reteta inventata de mine

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de sorici de porc de 30 cm latime cu 30 cm lungime frecat cu sare
  • 1 kg de carne tocata de porc
  • 1 ceapa taiata marunt si calita un in ulei
  • 2 bucati de usturoi
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de piper
  • 1 lingurita de boia rosie de ardei
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de sorici de porc:

Se intinde soriciul pe masa si pe toata suprafata lui punem carnea tocata amestecata cu ceapa calita si putin usturoi pisat si se ruleaza.


Se leaga cu ata mai groasa si se fierbe intr-o oala cu apa. Rulada de sorici se scufunda in apa clocotita, in care am pus sarea, piperul si boiaua. Se lasa la fiert 1:20 h.


Dupa ce a fiert se scoate din zeama si se lasa la racit. Inainte sa o servim se indeparteaza ata si se taie rondele rulada.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de sorici de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

diana_k 1

04.12.2011, 22:18

oo ce idee faina!!

Geanina87 1

20.12.2012, 15:52

super

babi5 1

11.12.2014, 11:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pasca cu branza dulce
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute, cu sos