Rulada de sorici de porc

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2009 | 38779 vizualizari

 

Reteta inventata de mine

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de sorici de porc de 30 cm latime cu 30 cm lungime frecat cu sare
  • 1 kg de carne tocata de porc
  • 1 ceapa taiata marunt si calita un in ulei
  • 2 bucati de usturoi
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de piper
  • 1 lingurita de boia rosie de ardei
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de sorici de porc:

Se intinde soriciul pe masa si pe toata suprafata lui punem carnea tocata amestecata cu ceapa calita si putin usturoi pisat si se ruleaza.


Se leaga cu ata mai groasa si se fierbe intr-o oala cu apa. Rulada de sorici se scufunda in apa clocotita, in care am pus sarea, piperul si boiaua. Se lasa la fiert 1:20 h.


Dupa ce a fiert se scoate din zeama si se lasa la racit. Inainte sa o servim se indeparteaza ata si se taie rondele rulada.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de sorici de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

diana_k 1

04.12.2011, 22:18

oo ce idee faina!!

Geanina87 1

20.12.2012, 15:52

super

babi5 1

11.12.2014, 11:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitive