Cartofi copti umpluti cu ton

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 26 Aug 2010 | 4839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi mari lunguieti
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 conserva de ton
  • 200 ml smantana
  • 125 ml smantana ptr gatit
  • 1 lamaie
  • 1/2 legatura marar
  • 50 g unt
  • sare, piper cayenne
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti umpluti cu ton:

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se spala cartofii si se sterg, apoi se inteapa repetat cu furculita si se impacheteaza in folii de aluminiu. Se pun intr-o tava si se coc in cuptor timp de o ora.


Se curata ardeiul si se toaca marunt. Se scurge tonul si se amesteca bine cu ardeiul, smantana si smantana ptr gatit.


Se taie jumatate de lamaie in felii subtiri, iar cealalta jumatate se stoarce.


Se rup frunzele de marar, se toaca marunt si se adauga peste tonul cu smantana. Se condimenteaza cu suc de lamaie, sare si piper Cayenne.


Se despacheteaza cartofii, se cresteaza pe lungime si se desfac usor. Se sareaza fiecare si se pune cate o bucatica de unt deasupra.


Se umplu cartofii cu ton, se decoreaza cu felii de lamaie si marar si se servesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti umpluti cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Corinuta 1

27.08.2010, 13:55

Teomultumesc!

rivka 1

27.08.2010, 20:26

super sunt cartofii astia, mi-ai facut o pofta!!! fff buni trebuie sa fie, trebuie sa ii incerc si eu neeaparat!

Corinuta 1

29.08.2010, 11:58

Rivkamultumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la cuptor