Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
De data asta , nu am lasat legumele intregi....ci le-am tocat si le-am amestecat cu, carnea.....si am adaugat si puțin bicarbonat sa fie mai moale.Va garantez ca a iesit foarte buna.
Spalam legumele si le dam pe robot pe care le punem la calit cu ulei și jumătate de pahar de apa.
Apoi după ce s-a racit, punem toate ingredientele într-un bol (in afara de vin), potrivim de sare și piper si amestecam bine.
Incingem cuptorul la 180 °.
Tapetam cu hârtie de copt doua tavi , compozitia o impartim in doua si formam rulada.Le punem in tava cu vinul alb dat in două. Acoperim fiecare tavă cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 1 ora-1 ora jumate.
Serviti calda.Noua ne place mult cu salata de fenicul.
Pofta mare.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult