Rulada din carne de porc

de elena1988 in Porc, 19 Ian 2011 | 3197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de carne de porc mai frumoasa( pulpa),
  • 1 cutie de ciuperci,
  • marar
  • 300 gr de kaizer afumat sau sunculita taraneasca mai impanata,
  • ulei
  • 3 catei de usturoi,
  • condimente pentru carne de porc,
  • un pahar de vin rosu cam 200 gr  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de porc:

bucata de carne am taiat-o, ca sa imi iasa ca o foaie mai lunga, se bate putin cu ciocanul de snitele si se pun la margine ciupercile cu mararul tocat si sunculita. Se ruleaza si se pun condimentele de carne de porc peste carne si se maseaza bine, se pun cateii de usturoi in carne( se fac cateva buzunarele in carne) se da la cuptor pana se rumeneste deasupra, apoi se pune vinul si se mai lasa 10 minute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

lilik 1

20.01.2011, 17:10

sigur a fost buna

kamy 1

20.01.2011, 20:05

elena1988 1

15.02.2011, 19:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de porc cu ciuperci si paste