Rulada din carne tocata

de Criss in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2011 | 14615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru amestecul de carne tocata:
  • -800 g carne tocata
  • -2 oua 
  • -2 felii paine inmuiata in lapte si stoarse
  • -2-3 bucati usturoi
  • -sare, piper, boia de ardei
  • -patrunjel verde
  • Pentru umplut:
  • -5 oua fierte tari
  • -2 castraveti murati taiati cubulete
  • -cascaval taiat cubulete
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata:

Pe o folie de aluminiu intindem amestecul de carne tocata, asezam ouale, cascavalul si castravetii murati, rulam strans si punem carnea (fara folie!) intr-o tava unsa cu ulei.


Punem tava in cuptor si lasam pana se rumeneste rulada. Eu nu m-am uitat la ceas dar cred ca am lasat-o vreo ora.


Aceasta rulada de carne tocata se poate servi si cu o garnitura sau pur si simplu ca aperitiv.


Merge cu un pahar de bere alaturi. ;)


Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Criss 1

12.01.2011, 10:03

Multumesc Miuta.

ELENI 1

06.02.2012, 12:42

arata intr-un fel de chiar ma trimiti pe frigu asta sa merg la market dupa carne tocata....vb cind ma intorc

Bya Ralu 1

06.02.2012, 13:00

foarte bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6412 puncte

mihaelar63

6404 puncte

Constelatialeu

6275 puncte

Panacris

6179 puncte

Ancutsa

5290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui la cuptor