Rulada din carne tocata

de Criss in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2011 | 20380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru amestecul de carne tocata:
  • -800 g carne tocata
  • -2 oua 
  • -2 felii paine inmuiata in lapte si stoarse
  • -2-3 bucati usturoi
  • -sare, piper, boia de ardei
  • -patrunjel verde
  • Pentru umplut:
  • -5 oua fierte tari
  • -2 castraveti murati taiati cubulete
  • -cascaval taiat cubulete
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata:

Pe o folie de aluminiu intindem amestecul de carne tocata, asezam ouale, cascavalul si castravetii murati, rulam strans si punem carnea (fara folie!) intr-o tava unsa cu ulei.

Punem tava in cuptor si lasam pana se rumeneste rulada. Eu nu m-am uitat la ceas dar cred ca am lasat-o vreo ora.

Aceasta rulada de carne tocata se poate servi si cu o garnitura sau pur si simplu ca aperitiv.

Merge cu un pahar de bere alaturi. ;)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Criss 1

12.01.2011, 10:03

Multumesc Miuta.

ELENI 1

06.02.2012, 12:42

arata intr-un fel de chiar ma trimiti pe frigu asta sa merg la market dupa carne tocata....vb cind ma intorc

Bya Ralu 1

06.02.2012, 13:00

foarte bun

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv