Rulada din carne tocata

de Criss in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2011 | 11997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru amestecul de carne tocata:
  • -800 g carne tocata
  • -2 oua 
  • -2 felii paine inmuiata in lapte si stoarse
  • -2-3 bucati usturoi
  • -sare, piper, boia de ardei
  • -patrunjel verde
  • Pentru umplut:
  • -5 oua fierte tari
  • -2 castraveti murati taiati cubulete
  • -cascaval taiat cubulete
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata:

Pe o folie de aluminiu intindem amestecul de carne tocata, asezam ouale, cascavalul si castravetii murati, rulam strans si punem carnea (fara folie!) intr-o tava unsa cu ulei.


Punem tava in cuptor si lasam pana se rumeneste rulada. Eu nu m-am uitat la ceas dar cred ca am lasat-o vreo ora.


Aceasta rulada de carne tocata se poate servi si cu o garnitura sau pur si simplu ca aperitiv.


Merge cu un pahar de bere alaturi. ;)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Criss 1

12.01.2011, 10:03

Multumesc Miuta.

ELENI 1

06.02.2012, 12:42

arata intr-un fel de chiar ma trimiti pe frigu asta sa merg la market dupa carne tocata....vb cind ma intorc

Bya Ralu 1

06.02.2012, 13:00

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu foi de bezea şi nucă caramelizată

ieri la 23:15

Aperitiv cu carnati de Frankfurt

ieri la 18:00

Prajitura cu ciocolata si smantana/Prajitura de Metz

ieri la 17:52

Varza dulce cu sunca de porc sarata

ieri la 17:46

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu pui si ciuperci