Rulada din muschiulet de porc

de corina241 in Porc, 22 Oct 2010 | 7373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschiulet de porc
  • 1/2 kg carne tocata(amestec vita+porc)
  • 4 felii cascaval
  • 7-8 felii kaiser
  • 1 ardei rosu
  • mustar iute
  • 2-3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente(cimbru,marar uscat,oregano)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din muschiulet de porc:

muschiuletul de porc a fost taiat pe lungime si desfacut astfel incat am obtinut o fasie de vreo30 cm latime ci tot cam atat lungime pe care am batut-o putin apoi i-am adaugat un strat subtire si bine intins de mustar iute.am presarat sare si piper apoi


umplutura:feliile de cascaval le-am pus una langa alta si peste ele carnea tocata condimentata unde am adaugat si cateii de usturoi tocati marunt.apoi feliile de kaiser si terminand cu ultimul strat de ardei gras taiat in fasii.


totul a fost rulat,uns cu putin ulei si prins cu ata de bucatarie.


cuptorul a fost incins la 180° unde am pus tava cu ruloul gata pregatit.

 

TIPS-URI

1

l-am sevit cu muraturi asortate sau cu vinete si ardei in usturoi.fircare dupa preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

gaby_duceag 1

23.10.2010, 08:48

hmmm, arata de nu se poa'

giuliana 1

23.10.2010, 09:40

arata super aceasta rulada vin si eu

Bunica 1

24.10.2010, 09:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschi de purcel la cuptor