Rulada din muschiulet de porc

de GeorgiG in Porc, 10 Dec 2016 | 2034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet porc
  • 4 oua
  • 5o g mozzarella
  • 6 felii branza topita cu cascaval
  • foi de dafin
  • vegeta
  • busuioc
  • boia dulce
  • piper
  • un pahar mic vin alb
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din muschiulet de porc:

Mai intai, pregatim omleta din cele 4 oua. Adaugam condimente dupa gust si mozzarella. Eu am pus vegeta si boia dulce.


Taiem muschiuletul de porc, astfel incat sa obtinem o bucata intreaga si subtire. Am batut putin muschiuletul pe ambele parti, apoi l-am condimentat.


Peste muschiulet, am asezat omleta, apoi feliile de branza topita si am rulat. Am infipt scobitori pentru a sustine carnea rulata.


Am asezat rulada intr-o tava, in care am pus hartie de copt pe care am udat-o in prealabil. Am pus in tava 2 foi de dafin si paharul de vin, apoi am introdus-o la cuptor la foc mediu, 45-50 de minute, pana se rumeneste usor.


Noi am servit-o atat calda, cat si rece la pachetelul de la munca.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

11.12.2016, 09:09

anca_rm 1

12.12.2016, 08:48

rulada ta arata tare bine ,

-Licurici- 1

12.12.2016, 16:42

Ce fain arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tochitura olteneasca