Rulada din omleta

de Gicuta in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2016 | 8047 vizualizari

 

Un mic dejun gustos si aspectuos.
 

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1/2 ardei gras rosu si verde
  • un morcov mic
  • 2 fire de patrunjel
  • sare
  • piper
  • o lingura ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din omleta:

Spargem ouale intr-un castron si le batem bine cu telul.

Condimentam cu sare si piper,adaugam ardeiul,morcovul , patrunjelul tocat si amestecam .

Incingem o tigaie la foc mediu si o ungem cu ulei.Micsoram flacara si turnam cam 70 % din compozitie.

Cand omleta se desprinde de pe peretii tigaii, rulam din partea dreapta ajutati de o spatula pana la jumatate si o tragem catre margine.

Turnam restul compozitiei in partea libera a tigaii ,astfel incat cele doua sa se imbine.

 

Rulam omleta cand se prajeste si o scoatem pe un platou.Cand  se racoreste o portionam si o servim. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada din omleta