Rulada din piept de pui

de Julie in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2010 | 6679 vizualizari

 

Dupa aceleasi retete minunate ale Laurei Calder, incercam sa umplem astazi un piept de pui, frantuzeste ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui,
  • 1 ceapa,
  • 4 catei de usturoi,
  • 2 linguri pesmet,
  • 100 g bacon,
  •  cimbru, sare ,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui:

Pieptul de pui se spala ,se dezoseaza ,se feliaza si se bate usor.Se condimenteaza cu sare si piper. Resturile de carne ramase se toaca marunt si se pun la calit in putin unt, impreuna cu ceapa, usturoiul si 3 felii de bacon, taiate marunt, pana se inmoaie toate.


Separat se prajeste pesmetul in o lingura unt, apoi se pune peste amestecul cu ceapa. Se asezoneaza cu sare, piper,cimbru. Pe o folie de aluminiu se aseaza ,un langa alta, felii de bacon, peste ele se pune pieptul de pui iar deasupra se intinde umplutura.Se ruleaza cu ajutorul foliei si se impacheteaza bine.


Se pune rulada intr-o tava si se da la cuptor pentru 30 minute . Dupa care se cresteaza folia si se mai lasa inca 10 minute.


Simplu si elegant!

 

TIPS-URI

1

Laura a adaugat in umplutura si cateva smochine maruntite, daca iti plac astfel de combinatii ,adauga si tu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Corinuta 1

10.09.2010, 10:42

Superba!

Julie 1

11.10.2010, 15:37

deyutzky 1

21.12.2012, 21:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole batuta

de xana 5

ieri la 19:23

Sirop din struguri negri

de ancutsa 5

ieri la 16:37

Pizza Quattro Formaggi cu blat Alka Pizza casei

ieri la 16:15

Pate din ficat de pui

de ancutsa 5

ieri la 16:01

RETETA RECOMANDATA
Hachis Parmentier