Rulada din piept de pui cu spanac si sunca

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2011 | 7214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • o mana de spanac congelat
  • 2 cepe
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ou+1 galbenus
  • ulei de masline
  • 100 ml vin alb
  • 2 felii sunca de praga
  • circa 100 g cascaval ras
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui cu spanac si sunca:

Pieptul de pui se dezoseaza, se spala si apoi se bate bine la fel ca la snitele.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Ceapa se curata si se taie marunt.Usturoiul se curata si se taie rondele subtiri.Ardeiul gras se curata si se taie cubulete.Incingem uleiul de masline si calim ceapa si usturoiul .Adaugam cubuletele de ardei gras si lasam pe foc pana cand acestea se inmoaie dupa care adaugam spanacul decongelat si vinul.Amestecam bine, condimentam cu sare si piper dupa gust si tinem pe foc pana cand se evapora vinul.Dam jos de pe foc si lasam sa se racoreasca dupa care adaugam oul si cascavalul ras.Amestecam bine.

Incepem sa montam rulada:peste pieptul de pui asezam o bucata de sunca si apoi piureul de spanac pe care il intindem bine pe toata suprafata .Rulam si apoi prindem in scobitori.Ungem rulourile cu galbenusi de ou , le asezam intr-o tava cu gratar in care am pus o cana cu apa si dam la cuptor pana se rumenesc  frumos si sunt bine facute.Lasam sa se raceasca si apoi feliem.

Servim rece , ca aperitiv.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui cu spanac si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu ardei copt